• Съставки

      Кои съставки влагаме в нашите сокове
      • Магданоз

        Магданозът е един от най-мощните детоксикатори и диуретици, благодарение на високото си съдържание на хлорофил. Изключително богат е на витамин С и К, бета-каротен и фолиева киселина. Магданозът помага за пречистването на кръвоносните съдове, черния дроб и бъбреците.

      • Краставица

        Краставицата е най-добрият източник на витамин Е в природата. Благодарение на високото съдържание на калий и магнезий, сокът от краставица спомага за регулиране на кръвното налягане и подобрява работата на бъбреците и панкреаса. Краставицата е изключително богата на вода, което подпомага възстановяването на клетките и свалянето на излишните килограми.

      • Тиквичка

        Тиквичката е един от най-ниско калоричните зеленчуци, съдържащ само 17 калории на 100 гр. Изключително богата е на бета-керотен и пектин, с леко диуретично действие стимулиращо перисталтиката. Тиквичката има високо съдържание на минерали – калций, магнезий и желязо.

      • Маруля

        Марулята е един от най-познатите и разпространени зелени зеленчуци. Характеризира се с високо съдържание на хлорофил, желязо, калций, манган, хром и витамини А, К,С и Е. Марулята е добър източник на бета-керотен и фолиева киселина, има силен детоксикиращ ефект и подпомага свалянето на килограми.

      • Броколи

        Броколите са известни със силно изявените си противо-ракови свойства. Много богати на антиоксиданти, витамин А, С и фолиева киселина. Броколите са един от зеленчуците с най-високо съдържание на витамини В комплекс.

      • Селъри

        Селърито има силно изразен алкализиращ ефект. Характеризира се с високо съдържание на натрий и други минерали, които спомагат против задържането на вода в организма и подпомагат отслабването. Твърди се, че селърито има успокояващи нервната система свойства.

      • Зелена ябълка

        Зелената ябълка е мощен детоксикатор, благодарение на съдържанието си на пектин и кварцетин. Богата е на широк спектър от витамини, минерали и антиоксиданти и е добър източник на бърза енергия за тялото. Зелената ябълка е един от основните компоненти в нашите зелени сокове.

      • Лайм

        Лаймът има много високо съдържание на витамин С, което подпомага имунната система и прави организма по-устойчив към различни вируси. Лаймът също така е мощен детоксикатор и има пречистващо действие на черния дроб, подпомага храносмилането и намалява апетита.

      • Джинджифил

        Джинджифилът е известен като натурално лекарство, използвано в Китайската медицина през последните хиляди години поради силно изявените си антибиотични свойства. Богат е на мед, магнезий, калий и витамин B-6, които подпомагат имунната система и имат противовъзпалителен ефект. Джинджифилът е мощен антиоксидант, спомага за храносмилането и подобрява циркулацията на кръвта.

      • Цвекло

        Цвеклото е мощен детоксикатор, пречистващ кръвта и черния дроб, и подпомага за изграждането на червени кръвни телца. Изключително богато е на желязо, ниацин, калий, мед и витамин С.

      • Морков

        Морковите са известни с богатото си съдържание на бета-керотен, витамин А и селен. Подпомагат здравето и красотата на кожата и подобряват зрението и имунната система. Морковите са основните компоненти в нашите плодови сокове.

      • Ананас

        Анансът е един от най-сладките плодове, но в същото време изключително полезен. Основен източник е на ензима бромелаин, който подпомага разграждането и усвояването на протеините от организма, подобрява храносмилането и има противовъзпалителен ефект.

      • Грейпфрут

        Грейпфрутът е изключително богат на витамин С и пектин. Участва активно в цялостната детоксикация на организма, намалява нивата на холестерол в кръвта, подпомага храносмилането и свалянето на излишни килограми.

      • Портокал

        Портокалите са изключително богати на широк спектър витамини и минерали, основен източник на витамин С и антиоксиданти. Благодарение на балансираните си хранителни съставки, портокалът е полезен за имунната система и подобрява цялостното здравословно състояние на организма.

      • Киви

        Кивито е много вкусен и полезен плод, съдържащ множество витамини, минерали и антиоксиданти. Богат източник е на витамин К и омега-3 мастни киселини. Кивито подобрява циркулацията на кръвта и разграждането на холестерола.

      • Канела

        Канелата е една от най-популярните подправки, която придава страхотен вкус към ястията и напитките. В същото време канелата е богат източник на ценни хранителни вещества, алкализира тялото, подпомага храносмилането и има силно изразено противовъзпалително действие.

      • Какао

        Суровото какао е богато на флавоноиди и множество хранително съставки. Спомага за неутрализирането на свободните радикали, подобрява циркулацията на кръвта, намалява апетита и подобрява цялостното физическо и психическо благосъстояние на организма. Всеизвестен факт е, че какаото е мощен афродизиак.

      • Кашу

        Кашуто е богат източник на незаменими мастни киселини, които са полезни за организма и действат активно в контролиране нивата на холестерол в кръвта. Кашуто притежава широк спектър от витамини и минерали, с високо съдържание на манган, желязо, цинк и селен.

      • Бадем

        Бадемите са богат източник на витамин Е и В комплекс, съдържат незаменими мастни киселини и минерали, зареждат организма с протеини и енергия. Заради съдържанието си на амигдалин се твърди, че бадемите имат противо-ракови свойства.

      • Фурми

        Фурмите са натурално сладки със страхотен вкус и в същото време изключително полезни. Богати са на множество витамини и минерали и са добър източник на желязо. Фурмите имат противовъзпалително действие и неутрализират свободните радикали в кръвта. Препоръчва се да се използват като естествен подсладител, заместител на захарта.

      • Кейл

        Кейлът е една от топ суперхраните, която в България трудно се намира, и заслужено си носи титлата Цар на зеленолистните. Кейлът е  източник на антиоксиданти, желязо и калций. От витамините съдържа А, С и К. Понижава нивата на лошия холестерол, има положителен ефект при възпалителни процеси от типа на артрит, астма и автоимунни заболявания.

    • Абонирайте се за нашия бюлетин
        • http://www.freshbrothers.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BA%D1%81
        • http://www.freshbrothers.bg/%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B8/%D1%81%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B5
  • Сравни

    Затвори
    Отвори
    Няма резултат