• Едно ново преживяване и начин на живот

   Fresh Brothers са първите в България сурови и студенопресовани сокове, или както ние ги наричаме „100% RAW & COLD-PRESSED".

    

   Със създаването на Fresh Brothers искахме да създадем продукт, който да е вкусен и същевременно полезен за хората, максимално близък до вида, в който ни го дава природата и съответно да е леснодостъпен в забързаното ни ежедневие.

    

    

   Нашите рецепти са специално разработени със сертифициран нутриционист – Надя Петрова, така че соковете да са подходящи за детоксикация или пък като здравословно допълнение към дневното Ви меню.

    
    

   При създаването на нашите сокове се водихме от следните три основополагащи принципа – raw, delicious & convenient.

    

   RAW - Вярваме, че непреработената храна е истински полезна и здравословна. Затова нашите сокове са непастьоризирани, без консерванти, без добавена захар и са приготвени чрез технология за студено пресоване (cold-pressing), която позволява запазването на полезните вещества от зеленчуците и плодовете. По този начин човек получава сокове, пълни с витамини, минерали, ензими и други полезни хранителни вещества.

    

   DELICIOUS – За нас консумацията на храни и напитки трябва да е преживяване, а не просто задоволяване на физическите нужди на човек. В тази връзка разработихме и комбинирахме рецептите ни така, че да използваме най-добрите налични в България зеленчуци и плодове, и същевременно да предложим максимално полезни и вкусни сокове.

    

   CONVENIENT – Здравословният начин на живот е особено труден за хора с напрегнато ежедневие, на които времето им е ценно и нямат възможността сами да си приготвят сокове за детоксикация. Затова разработихме целия процес на поръчка, приготвяне и доставка на соковете така, че да е максимално удобен за нашите клиенти и без аналог в България. Приемаме поръчка през сайта ни, купуваме всеки ден свежи зеленчуци и плодове, по време на приготвянето на соковете ги държим постоянно охладени, от момента на студеното пресоване до пакетирането им в специална кутия с изолация и охлаждане. Също така извършваме доставки в цялата страна.

    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Fresh Brothers™. All Rights Reserved.

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.