• Как да ускорим метаболизма

   Оказва се, че с няколко прости метода можем да помогнем на организма да ускори разграждането на веществата и така да постигнем по-бързо слаба и здрава фигура.

   Добри новини! Всички знаем колко е важен метаболизмът за изгарянето на калории и за поддържането на добър баланс на тялото. Оказва се, че с няколко прости метода можем да помогнем на организма да ускори разграждането на веществата и така да постигнем по-бързо слаба и здрава фигура. Ето 5-те топ правила:

    

   1. Не стойте неподвижно

   Вместо да стоите неподвижно, докато работите или гледате телевизия, намерете начин да се движите - изправяйте се често, правете малки разходки из офиса или апартамента, протягайте се, вършете дребни домашни задължения. Изследване показва, че тези малки усилия могат да помогнат за изгарянето на до 300 допълнителни калории на ден.

    

   2. Поръчайте зелен чай

   Проучвания показват, че зеленият чай увеличава метаболизма с 4-5 процента. Не се страхувайте да повторите - той съдържа само 2 калории на чаша (неподсладен, разбира се).

    

   3. Пийте повече вода

   Немско изследване откри, че изпиването на две чаши вода подобрява изгарянето на калории с 30% за по-малко от 10 минути, а ефектът продължава повече от час.

    

   4. Приемайте витамин C

   Добавете прясно изцеден лимонов сок към чая или водата - той е богат на витамин C. Изследване на щатския университет в Аризона показва, че спортистите, които не приемат достатъчно витамин C, изгарят 2 пъти по-малко калории по време на тренировка.

    

   5. Смейте се

   Класическо проучване, публикувано в "International Journal of Obesity" показва, че смехът увеличава скоростта на изгаряне на калории. 15 минути искрен смях топи около 40 калории.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Fresh Brothers™. All Rights Reserved.

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.