• Моят 3-дневен детокс

   Разказ на наша приятелка за нейното предизвикателство

   Отправихме предизвикателство към наша приятелка – подарихме й 3-дневен детокс, а тя се съгласи да ни разкаже за нейното преживяване.

   Отправихме предизвикателство към наша приятелка – подарихме й 3-дневен детокс, а тя се съгласи да ни разкаже за нейното преживяване.

    

   Приятно четене ;)

   "Случи се така, че 2 дни от 3-дневния ми детокс бяха събота и неделя, което улесни нещата, защото едно от любимите ми занимия за уикенда е спането :)
   През седмицата бях ограничила хляба и шоколада, за да подготвя плавно организма си за трите дни без храна. Всъщност като се замисля „без храна“ не е най-точното определение, защото след трите дни не ми се вярваше откъде имах толкова много енергия :)

   Детокс

   Ден 1

   Събота. Събуждам се към 10:00 ч. – закъсняла съм с час за първата за деня среща с Fresh Brothers – по план първия сок трябва да изпия в 9:00 ч. Нищо. Просто ще направим леко изместване. Пия чаша топла вода със сок от лимон. Все още не съм гладна. 30 минути по-късно отварям хладилника и вадя от него Green Burst. Един от любимите ми сокове, защото обожавам магданоз, а в Green Burst сякаш вкусът му е най-силен. Един сок пия около 30-40 минути. Малко след 12:00 ч. продължавам с Elixir и съботно почистване на къщата. Все още не изпитвам глад. Следобедът продължава с Glamour и Ginger Kick и за моя радост минава без стържене на стомаха. В 19:00 пълня тялото с енергия от G Fit и се отправям към залата по катерене. Леко ми е и тренировката минава добре. След нея обаче огладнявам и за момент изпитвам вълчи глад. Веднага залъгвам с вода и без да му мисля много решавам да изпия още в залата последния за деня сок – ядковото мляко с вкус на уютна зима. Прибирам се, взимам горещ душ и заспивам с любима книжка.

   Детокс

    Ден 2

   Явно седмицата ми е била доста натоварена… Отварям очи и не им вярвам – спала съм 14 часа, а в момента е 2 следобед... Половината ден е почти минал и решавам съвсем дa променя дневния режим със соковетe. Мисля си „Утре е понеделник. Понеделник в офиса. В офиса винаги някой черпи с нещо вкусно. А аз ще трябва да не се поддавам на изкушенията.“ Затова решавам да запазя два от неделните  сокове  за понеделник и така да имам повече. Не знам защо, но преди винаги си  мислех, че  6 сока за ден няма да са ми достатъчни. Уви, грешала съм.

   Неделята ми минава горе-долу така: вода, Green Burst, вода, Elixir, вода, вода, чай, Glamour, вода, чай, Ginger Kick. Учудващо за мен не чувствам никакъв глад – стомахът ми не стърже, а и не му давам шанс – ако не пия сок, пия  вода или чай. Късния следобед ме заболява глава – нямам идея дали защото не съм пила кафе, дали защото съм  спала прекалено много, дали защото тялото се чисти от токсините и главоболието е нормално. Решавам да  потренирам, но този път вкъщи правя малко йога. Главоболието не ми минава и заспиването ми е трудно, затова  махам телефона и лаптопа надалеч, гася лампата и просто затварям очи…

   Детокс

    Ден 3

    Събуждам се отпочинала и без главоболие. Не съм гладна.  В офиса, както и предполагах, е по-трудно отколкото  уикенда вкъщи. Заобиколена съм от сладки изкушения и аромат на най-вкусните манджи. Само че днес ми е последният ден от детокса, а досега всичко върви по-добре от очакваното и не мисля да прецаквам работата. Плюс това си имам два сока бонус.

   Днес следвам режима за пиене на сокове, предписан от Fresh Brothers, като двата сока, които съм си оставила, вмествам така: бонус Indulgence за ранния следобед и extra G Fit за тренировката след работа.

   Работният ден преминава без вчерашното главоболие. Опитвам се да наблюдавам обективно тялото си и истината е, че стомахът ми не стърже и не чувствам глад. Изглежда наистина тези повече от 6 кг плодове и зеленчуци, които отиват за приготвянето на 3 л сок, са си… повече от 6 кг плодове и зеленчуци :) Единственият глад е в главата ми, гледайки храната около мен, но успявам да проявя воля :)

   След работа се запътваме към залата по катерене. 3 дни не съм яла и се чудя дали изобщо да ходя и ще имам ли сили да катеря. По време на тренировката редувам изкатерване на маршрут с глътка G Fit. И тук вече оставам шашната от себе си и тялото си. Катеря адски добре, направо летя. Изкатервам трудните маршрути така, както катеря лесните – сякаш цял живот съм ги катерила. Не мога да спра да се усмихвам – чувствам се едновременно лека като перце и пълна със сили и енергия. Направо не ми е иска соковият режим да приключва. Прибирам се и установявам, че ми е останал цял един сок G Fit. Супер, ще започна вторника с него. Въпреки че е почти 00:00 ч. и ми се спи, си приготвям храна за утре – хумус и зеленчуци за салата. Сигурна съм, че ще ми е адски вкусно и че захранването яе мине леко като самият детокс :)

   Ако трябва да обобщя:

   - 6 сока са напълно достатъчни за 1 ден
   - не чувствах такъв глад, какъвто си мислех, че ще чувтсвам
   - по-лесно и приятно е, отколкото предполагах
   - минус 1,5 кг съм,
   - пълна с енергия и позитивна настройка
   - :)"

   Ако и вие обичате предзвикателствата и искате тялото ви да каже "благодаря", можете да го направите от тук. *напомняме, че при поръчка на 3-дневен детокс на стандартна цена до края на м. Ноември'15, получавате ваучер за 40% отстъпка при следваща поръчка до края на годината.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Fresh Brothers™. All Rights Reserved.

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.