• Срокове и доставка

   Срокове и доставка

   Има ли някакви ограничения кога мога да стартирам своя детокс?

    

   Нашите сокове са 100% сурови и студенопресовани с 96 часа срок на годност, което изисква по-добро планиране на Вашия детокс. Искаме да Ви предложим възможно най-качествения продукт и в тази връзка се снабдяваме със зеленчуци и плодове всекидневно. Също така искаме да Ви го доставим тогава, когато сме Ви обещали и затова Ви молим да се запознаете с условията по-долу. 


   Доставки се в София са безплатни и се извършват от Fresh Brothers вечер между 15:00-21:00 часа в деня преди началото на Вашия детокс.

   Доставките в страната се заплащат допълнително на преференциални цени и се извършват от нашите партньори от Еконт Експрес.

    Кога трябва да направя заявка?

    

   Всички поръчки в текущия ден до 24:00 часа, се произвеждат и доставят в София на втория работен ден между 15:00-21:00 часа или в страната на третия работен ден след 09:00 от Еконт. Препоръчваме доставка до офис на Еконт, за да може да се консумират соковете в деня на доставка максимално свежи.

   Тридневните пакети се доставят еднократно. Петдневните пакети се доставят на 2 пъти (пакет за 3 дни и пакет за 2 дни). При продължителни детокси, изберете офис на Еконт за Вашата доставка.

   Поръчка до 24:00 часа Доставка в София между 15:00-21:00 часа Доставка в Страната до офис на Еконт след 10:00 часа Ден за детокс
   Понеделник Сряда Четвъртък Четвъртък
   Вторник Четвъртък Петък Петък
   Сряда Петък Събота Събота
   Четвъртък Понеделник Вторник Вторник
   Петък, събота, неделя Вторник Сряда Сряда

    

   Доставка

   Трябва да ни предоставите пълни и детайлни инструкции относно Вашия адрес за доставка и да сте сигурни, че ще има човек на разположение, който да приеме доставката. Моля да ни предупредите, ако нямате възможност.

   Доставките в София са безплатни и се извършват от Fresh Brothers в 6-пак опаковки в хладилни условия. Доставките в страната са в хладилни опаковки (вкл. в цената на пакетите) и се извършват от Еконт Експрес срещу допълнително заплащане на преференциални цени. 

   По време на доставката соковете ще бъдат охладени. Моля след доставка, ги сложете незабавно в хладилник, защото нашите продукти са сурови и непастьоризирани, и трябва да се държат постоянно охладени. 

    Ако имате допълнителни въпроси или искате да проверите статуса на Вашата поръчка, моля обадете ни се на  0700 44 768.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Fresh Brothers™. All Rights Reserved.

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.