• Условия за ползване

   ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПРЕДОСТАВЯНИТЕ ОТ ТЪРГОВЕЦА ПРОДУКТИ

   УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

    

    

   Тази уеб страница (наречена „САЙТ“ или „freshbrothers.bg“) представлява Електронен магазин за продажба на стоки с марката на Търговеца Fresh Brothers и свързаните с тях услуги. Електронният магазин  предоставя на Купувача информация за продукти и възможност за тяхното закупуване чрез поръчка и заплащане на съответната продажна цена, при спазване от страна на Купувача на настоящите Условия на ползване, на действащото българско законодателство, на всички общоприети в страната търговски практики, както и на допълнително посочените съответни изисквания за конкретните продукти.

   1. Търговец – „Фрут Нет ООД, Адрес: гр.София, бул.Проф.Цветан лазаров 13,  България, ЕИК (Булстат): 205863404, МОЛ: Стефан Митов
   2. Купувач – физически и юридически лица, желаещи да закупят продукти от онлайн магазина на Търговеца. Клиенти могат да бъдат пълнолетни и дееспособни физически лица, юридически лица, представлявани от законните им представители или надлежно упълномощени лица.
   3. САЙТ - предоставя на Купувача информация за Продуктите и възможностите за тяхното закупуване чрез поръчка и заплащане на съответната продажна цена.
   4. Продукти – стоки, предлагани за продажба чрез САЙТА на Търговеца.
   5. Общи условия - настоящите общи условия на САЙТА на Търговеца. Настоящите Общи условия преставляват договор между Търговеца и Купувача във връзка с покупко-продажбата на Продуктите от САЙТА на Търговеца. Общите условия уреждат правата и задълженията на ползвателите и посетителите на freshbrothers.bg. Купувачът заявява, че е запознат с настоящите Общи условия. Всяко действие на Купувача в САЙТА представлява електронно волеизявление, че е съгласен с настоящите Общи условия.

   Общите условия могат да бъдат променени по всяко време чрез актуализиране на настоящия САЙТ. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички потребители/клиенти.

   Влизайки в САЙТА, потребителите се съгласяват да спазват представените общи условия, както и приложимите закони.

   Артбъгс“ ЕООД като създател и собственик на сайта freshbrothers.bg Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани само за лична употреба с нетърговска цел, при условие, че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

    

   НАЧИНИ НА ПОКУПКА

   Поръчките в www.freshbrothers.bg  могат да се направят онлайн от www.freshbrothers.bg или по телефона.
   1. Онлайн поръчки - при този вариант трябва да се регистрирате като "Потребител". Регистрираният потребител има лична сметка (акаунт), чрез която може да следи своите поръчки.
   2. Пазаруване по телефона - при този вариант, може да направите директно своята поръчка на телефон 0700 44 768 между 09:00 и 19:00 всеки работен ден, където наш оператор ще приеме Вашата поръчка.

   Продуктите и услугите, показани в САЙТА, представляват оферта на www.freshbrothers.bg. Вашата ПОРЪЧКА ще се приема от www.freshbrothers.bg като предложение за договор.

   Чрез осъществяване на поръчка в САЙТА, Вие потвърждавате, че сте съгласни с формата на комуникация (телефон или e-mail), чрез който www.freshbrothers.bg осъществява изпълнението на поръчките в САЙТА.
   Ако www.freshbrothers.bg потвърждава изпълнението на една поръчка, това означава пълно приемане на условията на поръчката. Приемането на поръчката от www.freshbrothers.bg се счита за извършено тогава, когато съществува електронно потвърждение (e-mail), изпратено от www.freshbrothers.bg до клиента, без да се изисква потвърждение за получаване от страна на клиента.
   www.freshbrothers.bg в нито един момент не разглежда непотвърдена поръчка да има силата на договор.
   Договорът влиза в сила при потвърждение на поръчката от freshbrothers.bg. Настоящите правила и условия за продажба са на основата на сключения договор.

    

   ПРЕДМЕТ НА ПОРЪЧКАТА

   Предмет на поръчката представлява продуктa/продуктите, за който/които клиентът е изразил желание да закупи чрез създаване на поръчка в сайта, потвърдена от www.freshbrothers.bg. Продуктът/продуктите притежават характеристиките, описани от Фрут Нет ООД в САЙТА. 

    

   ЦЕНИ

   1. Всички показани цени са в Български лева с включено ДДС. Всички показани цени са валидни за човек, за индивидуална уговорка. 
   2. www.freshbrothers.bg си запазва правото да променя цените в Сайта и да прави промоции.

    

   НАЧИНИ И УСЛОВИЯ НА ПЛАЩАНЕ

   Плащането се извършва чрез един от следните начини:
   1. Плащане чрез личен профил в PayPal.
   2. Плащане чрез наложен платеж при доставка.


   1. При плащане с дебитна/кредитна карта, Фрут Нет ООД  има правото да прекрати уговорката с Вас, ако ни е отказан достъп до издателя на Вашата разплащателна карта или ако основателно смятаме, че плащането ще бъде отказано. Вие се съгласявате да ни компенсирате изцяло за всички основателни разходи (включително и основателни съдебни разноски), които е възможно да понесем, получавайки дължимите плащания от Вас, които обаче не сте направили в съответствие с взаимната ни уговорка, уредена в следните срокове и условия.
   2. Всички плащания чрез дебитна/кредитна карта, PayPal и Epay трябва да бъдат извършени предварително, изключение прави единствено плащане чрез наложен платеж при доставка.
   3. Всички анулации трябва да бъдат извършени не по-малко от два работни дни преди датата на доставката. Анулации могат да бъдат извършени чрез нашия уебсайт или от член на нашия екип, по телефон или e-mail. Анулациите включват всяко отлагане на поръчка за различна дата или смяна на вида на поръчания комплект. 
   4. Рекламации няма да бъдат извършвани след приета доставка. 
   5. Обърнете внимание на правото ни да променяме цените без предизвестие.
   6. Поръчката Ви не е потвърдена, докато не се извърши плащането, освен в случаите с наложен платеж.
   7. Приетите потвърждавания за плащанията и датата на доставка ще Ви бъдат изпратени.

    

   ОТМЯНА НА ПОРЪЧКАТА

   Всички анулации трябва да бъдат получени не по-малко от два работни дни преди датата на доставка избрана в САЙТА. Например, ако доставката Ви е насрочена за вторник, трябва да отмените поръчката си не по-късно от 17.00 часа в четвъртък предходната седмица, преди да получите доставката си. Анулациите трябва да бъдат извършени писмено от човекa, който е направил поръчката.

    

   РЕКЛАМАЦИИ/ЗАМЯНА НА ПРОДУКТА

   Поради своето естество и малотрайния срок на годност, доставката на нашите продукти не подлежи на рекламации, замяна или отмяна след срока на анулации, описан по-горе.

   Изключения:
   Купувачът има право да откаже заявен от него Продукт, ако:
   1. Продуктът или опаковката са били повредени при транспортирането, така че да се наруши цялостта и качествените характеристики на соковете, като куриерът е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката. Ако кутията, транспортната опаковка, е смачкана, повредена, но соковете са непокътнати, това не се приема за рекламация. Ако гел пакетът е разтопен, това също не се приема за рекламация. След получаване на пратката, проверете незабавно продукта и ако откриете дефект на соковете, уведомете ни незабавано - по телефона или чрез имейл до три часа след доставката. Ако не го направите, считаме, че сте приели пратката и няма направена рекламация.
   2. Цената не съответства на дължимата сума.

   3. В случай на закъсняла или неполучена доставка, обадете се или ни пишете най-късно до 16 часа на датата на доставка. След този период считаме, че сте приели доставката и няма направена рекламация.
   4. Направени рекламации поради по-горе описаните изключения ще бъдат разгледани от Фрут Нет ООД  и продуктът ще бъде заменен за сметка на Търговеца до 5 работни дни след писмено потвърждение по имейл от страна на Търговеца. Платената сума не се възстановява, а единствено продуктът се заменя.

    

   ДОСТАВКА

   Трябва да ни предоставите пълни и детайлни инструкции относно Вашия адрес за доставка и да сте сигурни, че ще има човек на разположение, който да приеме доставката. Моля да ни предупредите, ако нямате възможност.

   1. Ще извършим доставката на посочения в регистрацията Ви адрес. Вие сте длъжни да направите удобни уговорки, за да получите доставката си и да дадете подходящи инструкции. Отговорни сте, че всеки посочен адрес за лична доставка на работно място е приемлива за Вашия работодател. Ако нямате възможност да приемете доставката лично, уверете се, че има друг човек, който да го направи.
   2. Ако, поради основателна причина, нямаме възможност да доставим поръчката до посочения от Вас адрес, ще се свържем с Вас, за да направим друга уговорка. Това ще се случи по телефона, който сте посочили и е Ваша отговорност да отговаряте на него. Ако сме неспособни да доставим продукта поради причинени от Вас неблагоприятни обстоятелства, имаме право да Ви таксуваме за него.
   3. Ако сме неспособни да извършим доставката или я извършим по-късно, поради обстоятелства извън контрола ни, например неблагоприятни метеорологични условия, стачки, повреда на превозното средствo, не носим отговорност за причиненото неудобство или загуба.
   4. Няма да Ви таксуваме за продукти, който не сме доставили в съответствие с посочените срокове и условия. В противен случай, нашата отговорност във връзка с некоректна доставка се ограничава до цената на Вашия пакет.
   5. Промени в адреса Ви за доставка трябва да ни бъдат комуникирани не по-късно от 1 работен ден преди доставка.

    

   ХРАНИТЕЛНА И ЗДРАВНА ИНФОРМАЦИЯ

   В случай, че имате здравословни проблеми или нещо Ви притеснява преди започване на детокс, се обърнете към личния си лекар.

   1. Особени здравни или диетични изисквания не могат да бъдат гарантирани. Може да не успеем да пригодим особените Ви диетични нужди към соковете, консултирайте се с личния си лекар. Лична консултация с квалифициран диетолог, нутриционист или друг здравен специалист, с когото да обсъдите индивидуалните си изисквания, е важна. Свържете се с нас, ако искате препоръка за подходящ специалист.
   2. Нашите продукти не са препоръчителни за всички и не трябва да се консумират от бременни или кърмещи жени, без лекарско наблюдение. Обърнете се първо към личния си лекар - ако нещо Ви притеснява, взимате определени лекарства или имате заболяване.
   3. Нямаме възможност да обслужваме хора с алергии, при които се стига до анафилактичен шок или диабетици, зависими от инсулин.
   4. Нашият уебсайт и друга информация, която Ви предлагаме, дава основна информация за здравето и храненето, но в никакъв случай не е медицински съвет и не е пригодена към Вашите лични нужди и изисквания.
   5. Соковете ни се произвеждат в кухня, където се съдържат ядки. Не носим отговорност в случай, че получите алергична реакция към ядки или други съставки. Ако сте алергични към ядки, свържете се писмено с нас.
   6. Ако имате особени диетични изисквания, свържете се с нас, за да ги обсъдим. Ще опитаме да ги пригодим цялостно или от части. Не носим отговорност, ако не успеем да отговорим на очакванията Ви.
   7. Не предявяваме лечебни свойства на продуктите ни.

    

   ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

   Политика за защита на личните данни

   Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на този Онлайн магазин. Настоящата политика обяснява по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта. Ако сте или станете потребител на нашия магазин, можем да използваме ваши лични данни и за допълнителни цели, свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване. 

   Важно! 
   Като използвате този сайт, вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели. 

   Нормативна основа

   Нашият магазин стриктно спазва Закона за защита на личните данни от 2002 г.

   Вашите лични данни

   Сайтът ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на Ваше евентуално запитване или да Ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес.

   Разкриване на Вашите лични данни

   Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от вас продукт или на законоупълномощените лица.

   Достъп до Вашите лични данни

   При получаване на писмена молба от Ваша страна, можем да ви разкрием Вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни.

   Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

    

   ОБНОВЯВАНЕ НА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

   Чрез системата на Фрут Нет ООД Вие имате възможност по всяко време, чрез влизане във Вашия профил, да правите промени относно лични данни, адреси, абонаменти и др.

    

   ТЪРГОВСКА МАРКА И ЮРИСДИКЦИЯ

   Fresh Brothers е запазено търговското име, лого и марка.

   Фрут Нет ООД  е вписана в Търговския регистър при Агенция по вписванията с ЕИК 205863404, със седалище и адрес на бул.Проф.Цветан Лазаров 13, София, България.

   Всички права са регистрирани и патентовани съобразно законите на Република България и съобразени с международните закони. Съдържанието, текстовете, фото снимките, лого и всички останали материали са интелектуална собственост на Фрут Нет ООД  и всички тези материали могат да бъдат използвани само за лични цели с нетърговска цел. Всички злоупотреби срещу Фрут Нет ООД  са строго забранени. Вие сте осведомени, че Фрут Нет ООДД  строго следи за интелектуални права и всички нарушители ще бъдат санкционирани и дадени под съд. 

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Fresh Brothers™. All Rights Reserved.

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.