• 5 сутрешни навика

   Ще преобърнат живота ти и ще го направят още по-прекрасен!

   Ще преобърнат живота ти и ще го направят още по-прекрасен!

    

   5 сутрешни навика, които ще преобърнат живота ти и ще го направят още по-прекрасен!

    

   "Да започнеш деня неправилно" - малката разликата между това да имаш страхотен и продуктивен ден или един мързелив, "празен" ден. Няма как да се чувстваме неотразими всеки ден (Но би било прекрасно да е така, нали?). Това, което може да направим обаче, е да си създадем някои навици, които ще ни помогнат да 'яхнем' вълната на новия ден с възможно най-много енергия и позитивизъм! Доста често ние всички се събуждаме, по инерция влизаме в банята, привеждаме се в приличен вид, правим набързо кафе или закуска, хапваме на крак и изчезваме, след което попадаме в градския трафик и проклинаме деня си, дори още преди да е започнал. Необходимо ли е?

    

   Затова, ако усещате, че сутрините ви могат да бъдат определящи за целия ви ден, то можете да изпробвате някои от тези стъпки - за създаване на едни по-добри сутрешни навици:

    

   1. Събудете се по-раноДобре, знаем какво си мислите... Че сте уморени, когато ставате толкова рано и защо, за Бога, да ставате още по-ненаспани? Истината е, че ако коригирате тялото си да е в още по-голям синхорн с ритъма на деня, то вие ще имате и повече енергия. Това означава да лягате "близо до залеза" и да се събуждате "близо до изгрева". Така че, ако се събудите по-рано, то вие ще чувствате, че е време да се ориентирате към леглото още по-рано. Освен това, несравнимо е чувството да сме будни по-рано, докато всичко около вас все още е свежо и тихо. Ако обичайно спите по-малко от 8 часа всеки ден, експериментирайте - настройте алармата с един час по-рано и сами още на първата седмица ще усетите разликата.

   2. Изпийте една чаша вода. Дори и да не осъзнавате, тялото е дехидратирано сутринта, защото не е приемало никакви течности през последните 7-9 часа. Така че, изпийте голяма чаша вода, преди да отидете за любимото кафе или чай. Лимонената вода стимулира по-свежия старт на деня. Детоксикира, прочиства кожата, освежава дъха и повишава имунитета. Така че, пробвайте да добавите половин свеж лимон в чаша вода и се насладете! 

   3. Разтегнете се. За още по-зареждаща сутрин препоръчваме и поне 10-15 минути йога или познатите разтягащи упражнения. Те са невероятен начин за събуждане на тялото, стимулиране на кръвоносната система и гарантиран начин за подобряване на фокуса и баланса на мисълта. Освен това, усеща се наистина добре раздвижването за прогонване на схващанията след сън.

   4. Обичайте себе си! Още преди да започнете да миете зъбите си, погледнете се в огледалото и се усмихнете на себе си с най-голямата и лъчезарна усмивка! Хайде де, заслужавате го! Поднесете на съзнанието си положително утвърждаване, което да ви е достатъчно за целия ден! Това може би, ще Ви се стори странно в началото, но няма по-добър начин от това утвърждаване, защото точно така Вие давате насока на това как да протече Вашия ден - с гордо вдигната глава и самочувствие! Така че, веднъж създали този навик, ще се чудите как въобще сте съществували без него!

   5. Какво ще кажете да ускорим пулса? Ок, това определено ще ви се стори странно, но fresh брадърите ще ви го обяснят. Отделете време за повишаване на сърдечния ритъм за поне 10 минути. Можете да направите това, докато ходите пеша, карате колело или по време на бърза тренировка. Това ще стимулира производството на ендорфин и ще ви създаде усещането, че сте "напомпали" деня си, физически и психически.

   Обикновено, когато се събуждате, последното нещо което мислите, че може да направите са горепосочените неща. Освен ако не се чувствате добре обаче, хубаво е сами да си дадете стимул, да станете и да започнете. Дори първоначално да нямате желание, повярвайте, с времето ще го усещате като необходимост. Защото дори и да смятаме, че нямаме нужда от допълнителна помощ, след това със сигурност, ще си благодарим!

    

    

    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Fresh Brothers™. All Rights Reserved.

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.