• Fresh Brothers промени

   Нова опаковка и по-ниски цени
   20.04.2015

   Fresh Brothers идват в нова опаковка и по-ниски цени

    

   Нашата история не би продължила, ако не са клиентите ни. Затова се вслушваме в тях. И соковете ни не биха били същите, ако не е природата. Затова мислим за нея. За да подобрим продукта и услугата ни още повече, променихме опаковката на Fresh Brothers. Вече соковете ни са в нова еко опаковка, произведена от 100% рециклирана хартия. Това ни позволи и да намалим цените на всички детокс пакети, така правейки ги по-достъпни за клиентите ни.

   Нашата цел е не само да приготвяме най-добрите студенопресовани сокове в страната, но и да ги правим достъпни за хората. Какви стъпки предприехме за това?

    

   За София:

   Осигурихме хладилен автомобил на Fresh Brothers, който ще доставя БЕЗПЛАТНО соковете още по-свежи – всеки ден между 18:00 и 21:00 в деня на производство.

   Разработихме 6 pack дръжка, направена от 100% еко опаковка, с която лесно и удобно да доставяме соковете от хладилната кола до клиента. Хладилната кутия остава допълнителна опция, която може да бъде закупена за многократно ползване.

    

   За страната:

   Доставката за 1-дневен детокс остава със същата хладилна кутия, а за 3- и 5-дневен детокс разработихме 2 хладилни кутии с по 18 и 12 сока, които да изпращаме съответно на 1 или 2 пъти. По този начин ще правим по-малко доставки и ще спестяваме от опаковка. Доставката ще се начислява допълнително към Еконт, с които имаме договорени преференциални цени. Препоръчваме доставката да е до офис на Еконт – така цената е доста по-малка, детоксът  може да започне още на първия ден след производство.

   Като резултат имаме променени и по-достъпни цени за същото качество. Нова еко опаковка. По-малко доставки и следователно по-малко вредни емисии.

   Единственото, което няма да променим, е желанието си да правим най-добрите 100% студенопресовани сокове в България.

    

 • Сравни

  Затвори
  Отвори
  Няма резултат