• HPP технология

   HPP - Технологичната иновация за хранителната промишленост

    

   Обработката чрез високо хидростатично налягане (HPP) е иновативна, но проверена и сигурна технология в хранително-вкусовата промишленост. По същество тя представлява техника за студена пастьоризация с цел запазването на хранителните продукти.

   При процеса предварително опаковани в гъвкава и водоустойчива опаковка храни и напитки се подлагат на високо хидростатично налягане до 6000 бара. В зависимост от вида продукт и неговото съдържание на вода обработката продължава от няколко секунди до няколко минути. Ч

   рез силата на налягането се отстраняват всички патогени в продуктите (листерия, салмонела, ешерихия коли и др.). Резултатът е безопасен хранителен продукт със запазено качество, удължен срок на годност и още множество предимства.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Fresh Brothers™. All Rights Reserved.

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.